Het stadsbestuur heeft beslist de sportkampen, buitenschoolse groepsopvang,en de activiteiten van de Vrije ateliers voor kinderen in de paasvakantie af te gelasten door de coronacrisis.
Voor eventuele terugbetalingen: kijk zeker na of je bankrekeningnummer vermeld is onderaan in de vragenlijst van de kinderen.

Er is noodopvang mogelijk bij de buitenschoolse opvang voor specifieke doelgroepen.
U kan inschrijven via volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=b8aWwLxpOU2qlvHiwHHUHlqlXGFHOp5NgxTnUNhoMuxUQ1VBUkVZODYyNlRRVUZBNjFRVU1ZTFA2Si4u
Neem contact op met de stedelijke buitenschoolse groepsopvang indien u hierover vragen hebt.
U ontvangt een bevestigingsmail wanneer uw aanvraag verwerkt is.

Inschrijving voor:
*
Sportkampen & cursussen Vrije ateliers & buitenschoolse groepsopvang: kan vanaf dinsdag 21 april 2020 (9 uur) voor de zomervakantie. Deze datum kan door verlenging van de coronamaatregelen uitgesteld worden. Raadpleeg regelmatig deze website.
Inschrijven voor de sportkampen kan tot en met de vrijdag (8 uur online of tot 12 uur aan het loket) de week voorafgaand de start van het sportkamp.

Kijk nu na of er nog openstaande facturen zijn anders kan je niet boeken!

Attesten voor de mutualiteit kan je na afloop van de activiteit downloaden in jouw account bij ‘mijn attesten’.

Over

Vakantie Op Maat,
omdat kinderen zich graag uitleven, graag iets bijleren, graag iets gekend doen, graag met anderen spelen
omdat ouders niet altijd een hele vakantie vrijaf kunnen nemen.

Vakantie Op Maat: het stedelijke vakantieaanbod voor kinderen samen gebracht,
zodat ouders een overzicht hebben van het aanbod en kinderen kunnen proeven van creatieve, beweeglijke of spannende activiteiten.

Sportkampen:
Er worden sportkampen georganiseerd in het voorjaar en in de zomervakantie.
Er is een aanbod voor kleuters, kinderen en jongeren op diverse sportcentra en in diverse sporten.

In de meeste grote centra organiseren wij vooropvang en/of naopvang. Bij sportkampen voorzien van een asterisk (*) is er opvang voorzien. Vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk, want de opvangplaatsen zijn beperkt. Vooropvang kan vanaf 7.30 uur tot 10.00 uur na-opvang vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur.

Cursussen Vrije ateliers:
Creatieve cursussen worden in het voorjaar, de zomervakantie en de herfstvakantie aangeboden. Er zijn cursussen van diverse pluimage: dansen, knutselen, foto's maken, ... noem maar op.
We organiseren voor- en naopvang (zonder reservatie vooraf) voor kinderen tot 12 jaar. Vooraf inschrijven voor de middagopvang is absoluut noodzakelijk, want de opvangplaatsen zijn beperkt.

Buitenschoolse groepsopvang:
Ook tijdens schoolvakanties zijn kinderen van harte welkom op de stedelijke opvanglocaties. Begeleiding voorziet tal van leuke activiteiten, gaat soms op uitstap en houdt actief toezicht, zowel onze opvanglokalen als de buitenruimte zijn uitermate geschikt voor (vrij) spel en plezier.
Huishoudelijk reglement Buitenschoolse groepsopvang De Sprinkhaan:
https://www.sint-niklaas.be/sites/portaal/files/2018-09/Huishoudelijk%20reglement%20stedelijke%20buitenschoolse%20opvang%20De%20Sprinkhaan%20april%202015.pdf

Stedelijke Academie voor Schone Kunsten:
D’Academie van Sint-Niklaas staat al jaren garant voor kunstonderwijs van de bovenste plank. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor cursussen tijdens het schooljaar. Vanaf deze zomer breiden we ons aanbod uit en stellen we onze knowhow in de vakanties ter beschikking en meer bepaald in het atelier Sinbad.

Privacy:
Hoe de stad omgaat met jouw persoonsgegevens lees je op www.sint-niklaas.be/privacy.

back to top