Sportkampen

De inschrijvingen voor de sportkampen voor de krokus- en paasvakantie starten op dinsdag 9 januari 2024 om 9.00u.

*******
Bekijk hier nog meer vakantieaanbod in Sint-Niklaas: https://vakantieaanbod.sint-niklaas.be

Aanbod...

Sportkampen

Er worden sportkampen georganiseerd in het voorjaar en in de zomervakantie.
Er is een aanbod voor kleuters, kinderen en jongeren in Sint-Niklaas en deelgemeenten.

Bij sportkampen voorzien van een asterisk (*) is er opvang voorzien. In de meeste grote sportcentra is er opvang voorzien vanaf 7.30 uur en tot 18.00 uur. De prijs is inbegrepen in het sportkamp, maar vergeet dit niet aan te duiden bij inschrijving.

Heb je een kansenpas of kan je gebruik maken van een participatieattest, kom dan met dit attest eerst naar onze dienst (Sinbad, Parklaan 117) of stuur het voorafgaand aan je inschrijving door naar sport@sint-niklaas.be.

Cursussen Vrije ateliers

We bieden creatieve cursussen voor kleuters, kinderen en jongeren aan in het voorjaar (krokus- en paasvakantie), de zomer- en de herfstvakantie. Er zijn activiteiten van diverse pluimage: dansen, knutselen, foto's maken, (strip)tekenen en schilderen, toneel, pottenbakken ... noem maar op.
We organiseren voor- en naopvang (8-9 en 17-18 uur en hoef je niet te reserveren) voor kinderen tot 12 jaar. Reserveren bij inschrijving voor de middagopvang is zeer zeker aan te raden, want die opvangplaatsen zijn beperkt. Let op: per kind en per week de middagopvang maar één keer aanvinken!
Tijdens de kerstvakantie zijn er in de Vrije ateliers geen activiteiten.

Buitenschoolse groepsopvang

Ook tijdens de vakantieperiodes kunnen kinderen van 2,5 - 12 jaar terecht in de buitenschoolse groepsopvang. Begeleiding houdt actief toezicht, plant leuke activiteiten en gaat soms op uitstap. Al onze opvanglocaties hebben een huiselijk ingerichte binnenruimte, met een ruim aanbod aan spelmateriaal én een uitnodigende buitenruimte om lekker te ravotten.

Andere initiatieven ism het Stadsbestuur...

Speelpleinwerking
Pretcamionet
back to top